Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Jantine Hamelink

Organisatieadviseur; HRM-vraagstukken en begeleiding verandertrajecten, interim directeur, programmamanager of hoofd HRM, doctoraalstudie rechten, postdoctoraal personeelsmanagement, school voor coaching

Na negen jaar adviseurschap en vijf jaar management in de publieke sector ben ik weer teruggekeerd naar het adviesvak. Mijn ervaring is dat het de medewerkers zelf zijn die veranderingen tot stand brengen in hun werk en de organisatie. Zij voelen zich verbonden aan de publieke taak, hebben kennis van zaken en weten zelf wat er anders en beter kan in hun werk. Ik vind het leuk om de relatie tussen mensen en hun organisatie te analyseren en in beweging te brengen. Zo leer ik mijn opdrachtgevers steeds beter te adviseren hoe zij veranderingen daadwerkelijk kunnen realiseren. Dat doe ik graag met mijn collega's van Haagse Beek omdat we complementair zijn in kennis en vaardigheden.

Blogs van Jantine Hamelink

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.