Adviseurs

Dit zijn wij. Wij vullen elkaar aan, leren van elkaar en delen onze ervaringen. Wij zijn op zoek naar verbetering en werken nauw samen met adviseurs uit het veld die onze expertise waar nodig aanvullen. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Martha van der Schaar

Organisatieadviseur

Als organisatieadviseur met ruime ervaring binnen de ambtenarij is mijn blik gericht op de toekomst; ik geloof in mensen en in maakbaarheid en loop warm voor mooiere en betere organisaties. Eerder was ik senior strategisch adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), hoofd afdeling Research & Development bij het Centrum voor de promotie van Import uit Ontwikkelingslanden (CBI), en projectleider bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid.

Vanaf mijn eerste gesprek met Haagse Beek ben ik geboeid en word ik geïnspireerd door de kundigheid van mijn collega’s. Hun collegialiteit, humor, flexibiliteit en focus op het mooier en beter maken van organisaties spreken me aan en maken dat ik me thuis voel bij Haagse Beek.

Mijn werk-hart klopt namelijk voor de overheid. Ik vind het fantastisch dat op allerlei niveaus ambtenaren zich inzetten om de samenleving goed te laten werken. Nog inspirerender vind ik de ambtenaren die zich inzetten om de maatschappij niet alleen draaiende te houden, maar die hun bed uit komen om de boel een stukje beter te maken; mooier, sneller en slimmer. Ik help hen graag zichzelf, hun team en/of organisatie scherp te houden.

Hierbij put ik uit mijn managementervaring, coach-achtergrond, kennis van de (Rijks)overheid, mijn werkervaring als senior strategisch adviseur en blik-verbredende opleidingen als Insights for Innovation, Open Space Technology en Management Drives.

Blogs van Martha van der Schaar

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht