Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Menno Spaan

Directeur/ organisatieadviseur; Publiek leiderschap, innovatie, besturingsvraagstukken

Het begeleiden van veranderingstrajecten en het adviseren van hoger management vereist een scherpe analyse, maar is ook in grote mate mensenwerk. Dat is wat ik mooi vind aan ons vak. Ik voer met name opdrachten uit waar het complexe vraagstukken op het gebied van besturing of het invoeren van vernieuwende werkwijzen betreft. Maar ook in reguliere opdrachten werk ik graag mee. Haagse Beek biedt voor mij een bijzondere groep met zeer betrokken en loyale collega´s die zich verantwoordelijk voelen voor het eindresultaat en eerlijk zijn in hun feedback.

Menno Spaan is auteur van het boek ‘Van indammen naar laten stromen’ over concreet werken aan innovatie van publieke organisaties, uitgeverij Business Contact.

Blogs van Menno Spaan

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.