Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Ritske van der Heide

Organisatieadviseur; arbeid- en organisatiepsycholoog

Individuele medewerkers, teams en organisaties naar een hoger niveau tillen op basis van wat goed gaat. Dat is het idee achter de studie die ik heb afgerond: de positieve organisatiepsychologie. Ik heb kennis opgedaan over hoe medewerkers bevlogen raken én blijven. Wat zorgt ervoor dat je opgaat in je werk? En hoe blijf je toegewijd aan de taken die je uitvoert? De zoektocht naar factoren die bevlogenheid stimuleren (of juist in de weg staan) vind ik uiterst interessant. Deze kunnen namelijk verschillend zijn voor elke organisatie, elke functie en elk individu waardoor het steeds vraagt om een heel zorgvuldige toepassing.

Bij Haagse Beek is er veel aandacht voor de rol van medewerkers in de trajecten waar ik aan bijdraag, zoals verandertrajecten, trainingen en onafhankelijk onderzoek. Ik ben omringd door een enthousiaste groep adviseurs die over een rijk kleurenpalet aan expertise en vaardigheden beschikt. Wij vullen elkaar aan en ik leer van hun nieuwe invalshoeken en inzichten.

Blogs van Ritske van der Heide

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.