Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Ritske van der Heide

Organisatieadviseur; arbeid- en organisatiepsycholoog

Werknemers, teams en organisaties brengen van functioneren naar optimaliseren. Dat is het idee achter de positieve organisatiepsychologie, tevens mijn studieachtergrond. Ik heb kennis opgedaan over hoe werknemers bevlogen raken én blijven. Hoe ervaar je vitaliteit op het werk? Wat zorgt ervoor dat je opgaat in het werk? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers toewijding ervaren aan hun werk en net dat stapje extra zetten? Werkbevlogenheid is een populair en actueel onderwerp.

Bij Haagse Beek heb ik de kans bij te dragen aan verandertrajecten, trainingen en onafhankelijk onderzoek, waarbij échte aandacht voor het individu centraal staat. Ik ben omringd door een enthousiaste groep adviseurs die over een rijk kleurenpalet aan expertise en vaardigheden beschikt.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht