Adviseurs

Dit zijn wij. Wij vullen elkaar aan, leren van elkaar en delen onze ervaringen. Wij zijn op zoek naar verbetering en werken nauw samen met adviseurs uit het veld die onze expertise waar nodig aanvullen. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Saskia Rodenburg

Assessmentpsycholoog, doctoraalstudie arbeids- en organisatiepsychologie, coachingsopleiding

Mijn werkervaring ligt op het gebied van ontwikkelassessments en loopbaanadvies, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan bij ministeries, de politieacademie en andere organisaties binnen de overheid. Ik ondersteun mensen vanuit mijn betrokkenheid met het ‘ont-dekken’ van hun kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelmogelijkheden. Ik houd van mijn werk als psycholoog vanwege mijn interesse in de denk- en gevoelswereld van mensen, in drijfveren en gedrag. In mijn werk heb ik de overtuiging dat ieder mens over unieke kwaliteiten en een groot potentieel beschikt. Ik ben aangesloten bij Haagse Beek, waar ik mij voornamelijk bezighoud met ontwikkelassessments en competentieontwikkeling voor managers en medewerkers. Haagse Beek is een uniek en hoogwaardig adviesbureau dat mij een leerrijke omgeving biedt waar vanuit vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid een prettige samenwerking met andere professionals plaatsvindt, een omgeving waar ik telkens weer veel voldoening en plezier uithaal.

Blogs van Saskia Rodenburg

Casussen van Saskia Rodenburg

  • Periode
   November 2016 - december 2016
   Rol

   Hoe deel je met elkaar kennis op een manier die de weg plaveit voor innovatie? De divisie Digitale en Biometrische Sporen van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) schakelt Haagse Beek in om de onderlinge verbinding en kennisdeling te stimuleren en te onderzoeken. De divisie wil tijd besteden aan het stimuleren van nieuwe ideeën als voeding voor innovaties die aansluiten op de praktijk.