Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Saskia Rodenburg

Assessmentpsycholoog, doctoraalstudie arbeids- en organisatiepsychologie, coachingsopleiding

Mijn werkervaring ligt op het gebied van ontwikkelassessments en loopbaanadvies, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan bij ministeries, de politieacademie en andere organisaties binnen de overheid. Ik ondersteun mensen vanuit mijn betrokkenheid met het ‘ont-dekken’ van hun kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelmogelijkheden. Ik houd van mijn werk als psycholoog vanwege mijn interesse in de denk- en gevoelswereld van mensen, in drijfveren en gedrag. In mijn werk heb ik de overtuiging dat ieder mens over unieke kwaliteiten en een groot potentieel beschikt. Ik ben aangesloten bij Haagse Beek, waar ik mij voornamelijk bezighoud met ontwikkelassessments en competentieontwikkeling voor managers en medewerkers, onder meer in kandidaatselectie voor de Tweede Kamer voor een grote politieke partij. Haagse Beek is een uniek en hoogwaardig adviesbureau dat mij een leerrijke omgeving biedt waar vanuit vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid een prettige samenwerking met andere professionals plaatsvindt, een omgeving waar ik telkens weer veel voldoening en plezier uithaal.

Blogs van Saskia Rodenburg

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.