Webinar: het nieuwe normaal van een innoverende overheid

In coronatijd laten publieke organisaties zien dat ze kunnen innoveren. Is dat toeval of is er een onderliggend mechanisme? En wat kunnen we doen om dat mechanisme te activeren? In zijn webinar deelt Menno Spaan wat jij kunt doen als medewerker of klant van de overheid om innovatie bij de overheid te bevorderen.

Webinar: het nieuwe normaal van een innoverende overheid
Nieuws
|

Tags

|

Gedurende de coronamaatregelen zenden we nu al een aantal weken webinars uit voor frontwerkers en thuiszitters. Met gastsprekers, publieke professionals en deskundigen over uiteenlopende onderwerpen, maar met hetzelfde doel: kennis, inspiratie en reflectie bieden in deze ingewikkelde tijd.

Menno Spaan (Haagse Beek) verzorgde dinsdag 12 mei een vervolgwebinar in zijn serie over publieke innovatie aan de hand van het weekthema 'het nieuwe normaal'. Want zou dit nieuwe normaal kunnen betekenen dat innovatie binnen de overheid straks niet meer weg te denken zal zijn?

Het webinar over het nieuwe normaal van een innoverende overheid is nu terug te kijken.

Benieuwd naar de andere webinars die we uitzenden? Bekijk onze webinar-pagina voor het overzicht van alle (toekomstige) webinars.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.