Vooruitblik webinars voor frontwerkers en thuiszitters - week 12

Veranderkracht. Dat is wat we nodig hebben voor de tijd na de crisis. Voor ons eigen persoonlijke leven, maar ook voor onze organisaties. Omdat veranderen makkelijker gezegd is dan gedaan, organiseren we komende week een serie webinars met sprekers over juist dit onderwerp. Elke werkdag live!

Vooruitblik webinars voor frontwerkers en thuiszitters - week 12
Nieuws
|

Tags

|

Benieuwd naar de webinars die komende week zoal op de planning staan?

Godfried IJsseling is psycholoog, trainer en coach en gaat in zijn webinar in op de vraag '(Hoe) kan je je jezelf veranderen?'. Spoiler: het kán en het is niet makkelijk. Het laatste boek van Godfried, 'De zelfbewuste leider - Naar het hart van persoonlijk leiderschap', ontving de titel Boek van het Jaar 2020 van de Ooa. (dinsdag 2 juni, 11:00-12:00)

Als je het werk slimmer wilt organiseren, waar begin je dan? David Breugem, adviseur bij Haagse Beek: 'Veranderen vraagt eerst om het maken van pas op de plaats'. In zijn webinar ontvang je concrete handvatten voor hoe je dit kunt doen. (woensdag 3 juni, 11:00-12:00)

Jaap Peters verzorgt deel 2 van zijn webinarserie over 'Kapitalisme contra Kapitalisme'. (donderdag 4 juni, 14:00-15:00)

Harold Janssen gaat in zijn webinar vanuit zijn perspectief in op veranderkracht. (vrijdag 5 juni, 11:00-12:00)

Hans Wopereis verzorgt een webinar over de vraag: 'Hoe gebruik je crisis als mogelijkheid tot transformatie?. Vanaf het begin van deze crisis hoor je mensen zeggen dat dit het moment is om tot doorbraken te komen. Maar doe het maar eens in de praktijk. In zijn webinar gaat Hans in op de veranderkracht die nodig is om de crisis te kunnen benutten als transformatie. (vrijdag 5 juni, 13:00-14:00)

We sluiten de week af samen met een aantal gastsprekers in ons webinar-café. (vrijdag 5 juni, 14:15-15:00)

Via deze link zijn de webinars live te bekijken.

Kun je een webinar niet live bekijken? Een dag na het webinar is deze op de pagina van het webinar terug te kijken. Ben je enthousiast over ons initiatief, deel het dan vooral met collega's en anderen in je netwerk!

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.