Webinar over veranderkracht

Veel organisaties merken dat hun gebruikelijke werkwijze niet meer helemaal voldoet. Ze moeten inspelen op veranderingen. Maar al te vaak wordt er teruggegrepen op bekende oplossingen voor nieuwe problemen. Waar begin je als je slimmer wilt organiseren? Bij de cultuur, de structuur of juist de processen? Deze vragen beantwoordt David Breugem in zijn webinar.

Webinar over veranderkracht
Nieuws
|

In zijn webinar ging David Breugem, adviseur bij Haagse Beek, in op slimmer organiseren. Hoe doe je dat en waar begin je? David: "Sta vóór je iets gaat veranderen stil en analyseer waar de situatie om vraagt." In dit webinar gaf hij de aanwezigen concrete handvatten voor deze analyse aan de hand van concrete voorbeelden. Het webinar is terug te bekijken op ons platform.

Sinds de coronamaatregelen zenden wij webinars uit op ons eigen platform voor de frontwerkers en thuiszitters. Met gastsprekers en publieke professionals die inspiratie, kennis en reflectie delen. Afgelopen week stonden onze webinars in het teken van Veranderkracht.

Verder lezen over slimmer organiseren en nieuwe oplossingen vinden voor nieuwe problemen? Ga dan naar onze themapagina over verandermanagement.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.