Webinar: Wat is de beste innovatiestrategie?

De coronacrisis vraagt om innovatieve oplossingen. Maar hoe komen die tot stand? Welke strategie hanteer om te zorgen dat je innovatie succesvol is? Menno Spaan geeft in zijn webinar concrete handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Webinar: Wat is de beste innovatiestrategie?
Nieuws
|

Tags

|

"Innovatie is niet te sturen, maar komt ook niet toevallig tot stand," aldus Menno Spaan. "Ieder type innovatie en iedere fase van innovatie vraagt om een eigen strategie. Wil je met innovatieve oplossingen komen in een crisis als deze, dan raad ik aan om snel te beginnen met implementeren. Doe dit met een dosis gezond ondernemerschap. Dat is effectiever dan bijvoorbeeld eerst het proces omtrent business case van a tot z te doorlopen." Het webinar van Menno Spaan terug te kijken op ons platform.

Sinds de coronamaatregelen zenden wij webinars uit op ons eigen platform voor de frontwerkers en thuiszitters. Met gastsprekers en publieke professionals die inspiratie, kennis en reflectie delen. Afgelopen week stonden onze webinars in het teken van Veranderkracht.

Verder lezen over innovatie in publieke organisaties? Ga dan naar onze themapagina over innovatie.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.