Haagse Beek gecertificeerd opleider OR

De maatwerkingstrainingen voor ondernemingsraden (OR) van Haagse Beek organisatieadvies voldoen aan de eisen die worden gesteld door de Stichting Certificering Opleiding Ondernemingsraden (SCOOR).

Haagse Beek gecertificeerd opleider OR
Nieuws

Wij zijn gecerticeerd als erkend trainingsbureau door SCOOR.

De certificering door SCOOR gebeurt aan de hand van objectieve en meetbare eisen. Om in aanmerking te komen voor een certificaat dient een organisatie te voldoen aan deze eisen. De kwaliteit van het instituut staat daarbij centraal, aldus SCOOR.

Haagse Beek organisatieadvies richt zich op het mooier en beter maken van organisaties. Van publieke organisaties wordt in toenemende mate verwacht dat zij snel, flexibel en innovatief reageren op hun omgeving. Dat vereist soms veranderingen. Haagse Beek begeleidt verandertrajecten vanuit het uitgangspunt dat medewerkers in organisaties het belangrijkste potentieel zijn.

Dat maakt dat ons bureau thuis is aan beide zijden van de tafel. Daardoor zijn wij geen standaard OR trainingsbureau. Wij kijken specifiek met u naar de veranderingen die de bestuurder beoogt en belangrijker nog, de veranderingen die u voor ogen heeft! Vanuit die drive en betrokkenheid helpen wij u vanuit uw OR werk met het bereiken van concrete resultaten.

We doen dit door u te helpen als de bestuurder gaat reorganiseren of om tot een betere relatie met de bestuurder te komen. We doen dit door training van gevorderde ondernemingsraden, maar we doen dit ook als u een startende ondernemingsraad bent. Dan maken wij u onder meer wegwijs in de Wet op de ondernemingsraden en andere relevante wet- en regelgeving. Ook begeleiden wij voorzitters en secretarissen van ondernemingsraden.
Meer informatie over de OR-trainingen van Haagse Beek: klik hier.

SCOOR
De Stichting SCOOR bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden. Dit doet Scoor door certificering van OR-opleidingsinstituten. OR en ondernemer weten daardoor dat deze instituten in staat zijn kwalitatief goede cursussen en trainingen te geven.

Over het certificaat voor Haagse Beek meldt SCOOR:

,,Haagse Beek organisatieadvies heeft de afgelopen maanden een audit ondergaan die is uitgevoerd door het onafhankelijke auditbureau CIIO. Daarin heeft Haagse Beek organisatieadvies aangetoond dat de maatwerktrainingen die het bureau aan ondernemingsraden aanbiedt, voldoen aan de door Stichting SCOOR gestelde kwaliteitseisen. Op basis hiervan is Haagse Beek organisatieadvies voor de duur van drie jaar gecertificeerd en wordt het bureau in het SCOOR-register vermeld”.

 • Terugblik en uitkomsten webinars, week 2

  Nieuws
  |

  Tags

  |

  Voor de tweede week organiseerden wij samen met een groep sprekers iedere werkdag webinars voor de frontwerkers en thuiszitters. Ook deze week kwamen er uiteenlopende thema's langs: van digitale transformatie, thuiswerken, project meetings, omgaan met angst en webcam-communicatie tot innoveren in coronatijd.

  Lees het volledige nieuwsbericht
 • Terugblik en uitkomsten webinars, week 1

  Nieuws
  |

  Tags

  |

  Buitengewone tijden vragen om buitengewone initiatieven. Daarom organiseren wij met een geweldige groep sprekers gedurende de corona-crisis iedere dag webinars voor de frontwerkers en de thuiszitters. In dit nieuwsbericht een terugblik op de afgelopen week en een vooruitblik op de nieuwe webinars.

  Lees het volledige nieuwsbericht
 • Corona adviesteam

  Nieuws
  |

  Tags

  |

  Welke primaire processen mogen niet uitvallen tijdens de corona-uitbraak? Hoe richten wij onze communicatie in? Hoe organiseren wij het thuiswerken? Hoe gaan we om met geleden schade en hoe berekenen we dat? Zomaar een aantal vragen waar wij op dit moment door opdrachtgevers voor worden benaderd. Om die reden hebben wij een adviseursteam samengesteld dat per direct inzetbaar is.

  Lees het volledige nieuwsbericht
 • Innovatiechallenge 2020: innovatoren gezocht!

  Nieuws
  |

  Tags

  |

  Wanneer iets zich langzaam voltrekt, reageren we meestal te laat. Wat is de dynamiek die hiervoor zorgt en wat kun je hieraan doen? In je beleid, maar ook in de organisatie waar ontwikkelingen zich langzaam voltrekken. Haagse Beek bestaat vijftien jaar en organiseert een challenge waarin de verandervraag bij langzame ontwikkelingen centraal staat en je in praktijk samen met andere publieke professionals aan de slag gaat. Lees hieronder meer.

  Lees het volledige nieuwsbericht
 • Out now: From Containment to Free Flow

  Nieuws
  |

  Tags

  |

  In this book, Menno Spaan presents sixteen cases of successful innovation in the Netherlands. These range from infrastructure projects to the development and use of new technology, and from public organisations that decide to do away with managers to local residents who determine what their town should look like. Menno Spaan has studied these innovations, identifying the principles for succesful innovation, and brought them together in a handbook for public innovation.

  Lees het volledige nieuwsbericht

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.