Haagse Beek gecertificeerd opleider OR

De maatwerkingstrainingen voor ondernemingsraden (OR) van Haagse Beek organisatieadvies voldoen aan de eisen die worden gesteld door de Stichting Certificering Opleiding Ondernemingsraden (SCOOR).

Haagse Beek gecertificeerd opleider OR
Nieuws

Wij zijn gecerticeerd als erkend trainingsbureau door SCOOR.

De certificering door SCOOR gebeurt aan de hand van objectieve en meetbare eisen. Om in aanmerking te komen voor een certificaat dient een organisatie te voldoen aan deze eisen. De kwaliteit van het instituut staat daarbij centraal, aldus SCOOR.

Haagse Beek organisatieadvies richt zich op het mooier en beter maken van organisaties. Van publieke organisaties wordt in toenemende mate verwacht dat zij snel, flexibel en innovatief reageren op hun omgeving. Dat vereist soms veranderingen. Haagse Beek begeleidt verandertrajecten vanuit het uitgangspunt dat medewerkers in organisaties het belangrijkste potentieel zijn.

Dat maakt dat ons bureau thuis is aan beide zijden van de tafel. Daardoor zijn wij geen standaard OR trainingsbureau. Wij kijken specifiek met u naar de veranderingen die de bestuurder beoogt en belangrijker nog, de veranderingen die u voor ogen heeft! Vanuit die drive en betrokkenheid helpen wij u vanuit uw OR werk met het bereiken van concrete resultaten.

We doen dit door u te helpen als de bestuurder gaat reorganiseren of om tot een betere relatie met de bestuurder te komen. We doen dit door training van gevorderde ondernemingsraden, maar we doen dit ook als u een startende ondernemingsraad bent. Dan maken wij u onder meer wegwijs in de Wet op de ondernemingsraden en andere relevante wet- en regelgeving. Ook begeleiden wij voorzitters en secretarissen van ondernemingsraden.
Meer informatie over de OR-trainingen van Haagse Beek: klik hier.

SCOOR
De Stichting SCOOR bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden. Dit doet Scoor door certificering van OR-opleidingsinstituten. OR en ondernemer weten daardoor dat deze instituten in staat zijn kwalitatief goede cursussen en trainingen te geven.

Over het certificaat voor Haagse Beek meldt SCOOR:

,,Haagse Beek organisatieadvies heeft de afgelopen maanden een audit ondergaan die is uitgevoerd door het onafhankelijke auditbureau CIIO. Daarin heeft Haagse Beek organisatieadvies aangetoond dat de maatwerktrainingen die het bureau aan ondernemingsraden aanbiedt, voldoen aan de door Stichting SCOOR gestelde kwaliteitseisen. Op basis hiervan is Haagse Beek organisatieadvies voor de duur van drie jaar gecertificeerd en wordt het bureau in het SCOOR-register vermeld”.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.