Meest gelezen blogs in 2017

In 2017 publiceerden wij 35 blogs op onze website. Wat waren de hoogtepunten en welke blogs werden het meest gelezen?

Meest gelezen blogs in 2017
Nieuws
|

In 2017 publiceerden wij 35 blogs op onze website waarin wij trachtten de trends te duiden die wij zien in onze opdrachten voor publieke organisaties.

Hoogtepunten waren de gastblog van CJIB directeur Simon Sibma die veel reacties opriep over eenvoud, die van wethouder Wim van Veelen over nieuwe verandertheorie in Nijkerk, en die van Harrie Timmermans over dromen, doen en oprecht willen in Heusden. Een blog van een jaar eerder bleek in 2017 de meest voorspellende waarde te hebben. Onze collega Hyle Logtenberg gaf in 2016 aan dat het niet goed gaat met het NFI: het NFI ligt onder vuur.
Een veel gelezen blog dat recent is gepubliceerd is van collega Munish Ramlal, over de diepere oorzaken van de incidenten omtrent het WODC.

Maar de meest gelezen blog in 2017 gaat over zelfsturing in de overheid, met de vraag of dit een tijdelijke trend is of het toekomstperspectief. Honderden mensen reageerden op social media op de blog over dit nieuwe fenomeen dat in allerlei verschijningsvormen in opmars is. Klik hier om deze blog te lezen.

Wij kijken uit naar een mooi 2018 met nieuwe blogs ter duiding van de werkelijkheid om ons heen.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.