Boeklancering en kennisfestival aan de N211

Donderdag 12 april jl. organiseerde Haagse Beek in samenwerking met de provincie Zuid-Holland een kennisfestival op locatie, met uitzicht op de ‘duurzaamste weg van Nederland’ in aanbouw, de N211 in Zuid-Holland. De bijeenkomst markeerde het verschijnen van het boek 'Van indammen naar laten stromen' van Menno Spaan.

Boeklancering en kennisfestival aan de N211
Nieuws
|

Bouwwerkzaamheden aan de N211 vormden op 12 april het decor voor de lancering van het boek van Menno Spaan: Van indammen naar laten stromen, concreet werken aan innovatie van publieke organisaties. Bezoekers uit alle geledingen van de publieke sector werden onder dagvoorzitterschap van Huub Brinkhof uitgenodigd om zich nader te informeren over de zes succesfactoren voor innovatie in publieke organisaties.

Menno Spaan overhandigde het eerste exemplaar van het boek aan secretaris-generaal Maarten Schurink, handelend namens minister Kajsa Ollongren (Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties). Schurink prees de meta-analyse en het handelingsperspectief die het boek biedt en waarmerkte het als ‘verplicht handboek voor ambtenaren en bestuurders’.

De bijeenkomst werd georganiseerd door Haagse Beek organisatieadvies in samenwerking met de provincie Zuid-Holland als markering van een omslag naar het vormgeven van structurele innovatie bij publieke organisaties. Met dank aan BAM voor de bijdrage aan de opzet van de dag en aan de gemeente Den Haag voor de medewerking bij het realiseren van de bijeenkomst.

Klik hier voor meer informatie over het boek.

In het boek wordt ook verwezen naar de online meting innovatiekracht op deze website.
Klik hier om in 15 minuten de innovatiekracht van jouw team of organisatie te meten.

Menno Spaan, Van indammen naar laten stromen, concreet werken aan innovatie van publieke organisaties, Business Contact, 256 pagina’s, € 29,99.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.