TOP-programma voor CDA'ers

Hoe zorg je ervoor dat talent met politieke ambities zijn weg vindt naar politiek-bestuurlijke posities? In opdracht van het CDA heeft Haagse Beek daarvoor het TOP-programma ontwikkeld. Ben je lid van het CDA? Dan kun je tegen een gereduceerd tarief meedoen met kwalitatief hoogwaardige testen om te bekijken waar je talenten liggen. Inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en drijfveren helpt je op die manier om na te denken over je politieke carrière.

TOP-programma voor CDA'ers
Nieuws
|

Je bent kortere of langere tijd actief binnen het CDA en wilt je oriënteren op de volgende stap binnen je politieke loopbaan of jezelf juist verder ontwikkelen in je huidige functie. Dan kan het TOP-programma je helpen om meer inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en professionaliteit. Je ontvangt concrete handreikingen om met je professionele ontwikkeling aan de slag te gaan en wordt uitgedaagd om op jezelf te reflecteren.

Het programma start met het invullen van twee online testen:

  • Talent Development Assessment
    Wat is jouw persoonlijkheid en past deze bij de competenties die nodig zijn voor een bepaalde rol of functie? Wat zijn je drijfveren en leerstijlen?
    Duur: 70-90 minuten
  • Cognitieve Capaciteitentest
    Wat is jouw werk- en denkniveau? Ben je in staat om complexe vraagstukken te overzien en doorzien? En welke benodigde competenties zou je verder kunnen ontwikkelen?
    Duur: 20-40 minuten

De uitkomsten van de testen worden geanalyseerd door Saskia Rodenburg. Zij is als assessmentpsycholoog NIP verbonden aan Haagse Beek en verzorgde onder meer de assessments voor kandidaten van de Tweede Kamer. In een gesprek van een uur (live of via Skype) bespreek je met haar de resultaten. Na afloop van het gesprek heb je meer inzicht in jouw ontwikkelingsperspectief.

Het rapport met de resultaten van de test krijg je thuisgestuurd. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en blijft tussen jou en Haagse Beek.

De kosten van het volledige TOP-programma zijn €495,-. Het is ook mogelijk om alleen de testen af te nemen. Ook dan ontvang je het testrapport met een analyse, maar het gesprek met de assessmentpsycholoog over de resultaten vervalt. Voor deze variant rekenen we een bedrag van €375,-.

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden via het CDA. Na je aanmelding neemt Haagse Beek contact met je op voor het afnemen van de testen.

Voor meer informatie over het TOP-programma kun je contact opnemen met Herman Broeksma van het CDA Partijbureau via herman.broeksma@cda.nl of 070 - 3424845.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.