Zelftest innovatiekracht in 5 minuten

Staat mijn leidinggevende achter mij als ik iets nieuws start? Hebben wij voldoende ondernemende mensen in de organisatie? Hebben we het lef om iets nieuws te starten als dat nodig is? Dit zijn onderdelen van de cultuur die nodig is om tot innovatie te komen. Doe nu de vernieuwde zelftest en kom er in 5 minuten achter hoeveel innovatiekracht jouw organisatie heeft.

Zelftest innovatiekracht in 5 minuten
Nieuws
|

Tags

|

De zelftest innovatiekracht is gebaseerd op onderzoek van Menno Spaan naar innovatie in publieke organisaties. De resultaten van het onderzoek zijn verwerkt in zijn boek 'Van indammen naar laten stromen: concreet werken aan de innovatie van publieke organisaties' (april 2018).

Doe de zelftest en kom erachter in welke fase de innovaties in jouw organisatie zich bevinden, in hoeverre je voldoet aan de factoren die van belang zijn voor innovatie en of jouw organisatie een innovatievriendelijke cultuur heeft. Ook kun je jouw resultaten vergelijken met die van andere organisaties.

Ga naar onze themapagina over innovatie voor meer informatie over het vormgeven van innovatie in publieke organisaties.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.