Uitkomsten audit door SCOOR-RMZO

Ieder jaar vindt er bij Haagse Beek een audit plaats in het kader van onze certificering als OR-opleider. Hiermee houden we onszelf scherp en zorgen we dat we leren van onze ervaringen en onszelf voortdurend verbeteren.

Uitkomsten audit door SCOOR-RMZO
Nieuws
|

De stichting SCOOR-RMZO, onderdeel van de Sociaal-Economische Raad, bewaakt de kwaliteit van opleidingen voor medezeggenschap. Haagse Beek organisatieadvies is door SCOOR-RMZO gecertificeerd als OR-opleider. OR-adviseur en trainer Huub Brinkhof is daarnaast opgenomen in het kwaliteitsregister voor OR-trainers. Deze certificering (voor opleidingsbureaus) en registratie (voor adviseurs en opleiders) geven ondernemingsraden én bestuurders extra zekerheid dat ze trainingen ontvangen van goede kwaliteit.

Als onderdeel van de certificering van Haagse Beek wordt er regelmatig een audit uitgevoerd door het onafhankelijk bureau CIIO. Deze audits houden ons scherp en zorgen ervoor dat we onze processen steeds verbeteren en daadwerkelijk leren van de trainingen die we geven en de feedback die we terugkrijgen. Gemiddeld ontvangen we voor onze trainingen een rapportcijfer van 8.3, maar er zijn altijd punten waarop verbetering mogelijk is.

Tijdens de laatste audit afgelopen maand kregen we een mooi compliment van de auditor: 'Kenmerkend voor het reflectieve en gedreven karakter van de trainers is dat er wordt nagebeld naar de klant wanneer de training, zelfs op een enkel onderdeel, onder het eindcijfer '8' scoort en dat er aan iedere bijzondere feedback (ook al is deze door één individu gegeven) serieus aandacht wordt besteed ter lering.'

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.