Corona adviesteam

Welke primaire processen mogen niet uitvallen tijdens de corona-uitbraak? Hoe richten wij onze communicatie in? Hoe organiseren wij het thuiswerken? Hoe gaan we om met geleden schade en hoe berekenen we dat? Zomaar een aantal vragen waar wij op dit moment door opdrachtgevers voor worden benaderd. Om die reden hebben wij een adviseursteam samengesteld dat per direct inzetbaar is.

Corona adviesteam
Nieuws
|

Tags

|

Analyse en directe aanpak

Om de noodzakelijke werkzaamheden uit te kunnen blijven voeren, is het nodig dat risico's worden geïnventariseerd en prioriteiten worden gesteld. Slim omgaan met het inzetten van de beschikbare mankracht en middelen is hiervoor van groot belang. Wij helpen met een directe aanpak op basis van de meest recente informatie. Hier en nu, direct inzetbaar met een speciaal team.

Om de inzetbaarheid van medewerkers voor de komende tijd financieel haalbaar te laten zijn, is het wellicht nodig voor sommige organisaties om bijvoorbeeld vakantiedagen/vakantiegelden op een later moment op te nemen/uit te keren. Wij helpen in het maken van de analyses en berekeningen.

De situatie waar wij nu allemaal mee te maken hebben vraagt ook om effectieve communicatie - zowel extern als intern gericht. Wij helpen hierbij en ondersteunen in de juiste uitvoering van een praktisch gezamenlijk gemaakt plan.

Werken op afstand is niet voor iedereen even makkelijk op te pakken. Hoe blijf je betrokken en verbonden met elkaar via technologie? Hoe kan het gemis van non-verbale communicatie worden opgevangen vanuit het dit nieuwe werken? Om beter hiermee om te gaan bieden wij hiervoor online training en coaching aan.

Adviesteam

Ons team van adviseurs zal samen met u bovenstaande vragen beantwoorden, op basis van de laatste inzichten, om zo te komen tot een passende aanpak.

Het adviesteam bestaat uit Boke de Pater, specialist in risicomanagement, David Breugem, financieel deskundige en specialist op het gebied van strategische personeelsplanning, Elyse Rentier, deskundige op het werken met zelforganiserende teams en Huub Brinkhof, deskundige in (digitaal) leren en coachen.

Webinars voor frontwerkers en thuiszitters

Ook zullen wij ons inzetten voor de frontwerkers en de thuiszitters. Dat doen we met ons nieuwe platform haagsebeek.nl/webinar. Wilt u de tijd die nu vrijkomt benutten voor training, inspiratie en kennisuitwisseling, laat u het ons dan weten. We bieden modules ook exclusief voor opdrachtgevers aan. Op deze manier heeft u de tijd maximaal benut voor een vernieuwde start als we straks weer allemaal naar ons werk gaan.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.