Vooruitblik webinars voor frontwerkers en thuiszitters - week 4

Komende week organiseren wij de volgende workshops in het kader van onze serie Webinars voor de frontwerkers en thuiszitters. Iedere werkdag live tussen 10:00-12:00 en 13:00-15:00. Het thema is: Na de crisis.

Vooruitblik webinars voor frontwerkers en thuiszitters - week 4
Nieuws
|

Tags

|

Benieuwd welke sprekers je komende week kunt verwachten? Een greep uit de webinars die op de planning staan.

Bijen zijn slimme crisismanagers. En een imker is dat -als het goed is- ook. Wat leren bijen ons voor de periode na de coronacrisis? Moet alles anders of juist niet? Ramon Hagedoorn verkent deze vragen. (maandag 6 april, 10:00-11:00)

Huub Brinkhof gaat in op hoe je overbelasting bij thuiswerken voorkomt. Veel medewerkers zijn noodgedwongen 'zonder bandjes het diepe ingesprongen'. Wat mag de organisatie van medewerkers verwachten en wat mag de medewerker van de organisatie verwachten? (maandag 6 april, 11:00-12:00)

Jaap Peters over schaamte en verandering. (maandag 6 april, 14:00-15:00)

In de interactieve webinar van Huub Brinkhof en Elyse Rentier ga je zelf aan de slag met 'deep democracy', een methode voor besluitvorming. (dinsdag 7 april, 13:00-14:00)

Menno Valkenburg geeft dit keer een webinar in het Engels over duurzaam projectmanagement. (dinsdag 7 april, 14:00-15:00)

Eelke Wielinga over energie in tijden van crisis en daarna. Wat de gevolgen zullen zijn, weet nog niemand. Waar vinden we een hoopvol verhaal? Wat kunnen we nu doen om te bouwen als het stof van deze schokgolf is neergedaald? (woensdag 8 april, 10:00-11:00)

Zonder publieke innovatie geen toekomst. Menno Spaan gaat in deze aflevering van zijn webinarreeks over innovatie in op waarom innovatie zo belangrijk is voor publieke organisaties, nu en na de crisis. (woensdag 8 april, 11:00-12:00)

Jaap Peters over de menselijke maat en de schaamte die dit op kan leveren in het dagelijkse uitvoerende werk. (donderdag 9 april, 14:00-15:00)

Tim Reeskens (universitair hoofddocent sociologie, Tilburg University) spreekt over hoe we na de coronacrisis omgaan met onze normen en waarden. Wat leren we hierover vanuit de geschiedenis en data? (vrijdag 10 april, 10:00-11:00)

We zoeken oplossingen voor problemen nog te vaak in organisaties, volgens Harold Janssen. Hoe kan (en moet) het anders? (vrijdag 10 april, 11:00-12:00)

In het webinar-café kijken we terug op de belangrijkste uitkomsten van de week. Dit doen we met een aantal gastsprekers, waaronder Jaap Peters, Harold Janssen en Menno Spaan. (vrijdag 10 april, 14:15-15:00)

Martijn Aslander zal volgende week ook een webinar verzorgen in zijn reeks over ons externe brein (dag en tijd worden nog bepaald).

Kun je een webinar niet live bekijken? De webinars zijn in ieder geval tot de volgende ochtend 10:00 te bekijken. Speciaal voor de frontwerkers en anderen die overdag verhinderd zijn!

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.