Vooruitblik webinars voor frontwerkers en thuiszitters - week 7 + 8

De afgelopen zes weken hebben we maar liefst 95 webinars voor de frontwerkers en thuiszitters uitgezonden, met topsprekers en publieke professionals over uiteenlopende onderwerpen. Nu terug te kijken!

Vooruitblik webinars voor frontwerkers en thuiszitters - week 7 + 8
Nieuws
|

Tags

|

Webinars voor de frontwerkers en de thuiszitters, zolang de crisis duurt. Dat beloofden wij bij de start van de maatregelen in het kader van de coronacrisis. Voor een moment van inspiratie, reflectie en bezinning, maar ook praktische handvatten. Om goed om te gaan met de uitdagingen die deze periode biedt, maar ook optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden.

Inmiddels zijn we zes weken verder en hebben we maar liefst 95 webinars verzorgd. Gastsprekers als Jaap Peters, Harold Janssen, Marco Heida, Tinkebell, Matthijs Steeneveld, Martijn Aslander, Paul 't Hart en vele anderen verzorgden een webinar. Thema's als Smart City, digitalisering, het bouwen van een 'extern brein', kunst, veerkracht, de menselijke maat, thuiswerken en innovatie kwamen langs. Ook nodigden we publieke professionals uit om iets te delen over succesvolle projecten binnen de overheid, zoals de Sociale Dienst Drechtsteden, de Federale Overheidsdienst Sociale Zaken van België, de Lekstroomgemeenten, de gemeente Roosendaal en de gemeente Westerkwartier.

De komende twee weken zijn een groot deel van de webinars van deze topsprekers en publieke professionals terug te kijken, gesorteerd per onderwerp. Daarna zijn we weer terug, in de week van 11 mei, met wederom een mooi programma. Ons thema in die week? Het nieuwe normaal.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.