Webinar thuiswerken langs de menselijke maat

Van de een op de andere dag zijn veel organisaties overgegaan op thuiswerken. Maar hoe geef je dit op een goede manier vorm? Wat mag de organisatie verwachten van medewerkers die thuiswerken? Een belangrijke vraag voor leidinggevenden en medewerkers, maar ook bijvoorbeeld voor de OR.

Webinar thuiswerken langs de menselijke maat
Nieuws
|

Iedere werkdag zenden we live webinars uit voor frontwerkers en thuiszitters, zolang de maatregelen in het kader van de coronacrisis voortduren. Huub Brinkhof, OR-adviseur en trainer bij Haagse Beek, sprak in zijn webinar over het thuiswerken langs de 'menselijke maat', waarbij dus de medewerker centraal staat. Hij keek naar succesvolle projecten op het gebied van de menselijke maat in thuiswerken en welke lessen we daaruit kunnen leren. Hoe kom je bijvoorbeeld tot een goede scheiding tussen werk en privé?

Bekijk nu het webinar Thuiswerken langs de menselijke maat terug!

Benieuwd naar de andere webinars met topsprekers en publieke professionals die we uitzenden? Bekijk onze webinar-pagina voor het overzicht van alle (toekomstige) webinars.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.