Analyse van de begroting voor ondernemingsraden

In deze periode wordt er hard gewerkt aan de begroting. Formeel heb je daar als ondernemingsraad geen instemmingsrecht of adviesrecht voor, maar informeel bepaalt het wat het komende jaar gaat gebeuren. Onze collega David Breugem helpt ondernemingsraden de komende maanden bij het bestuderen van de begroting van hun organisatie.

Analyse van de begroting voor ondernemingsraden
Nieuws
|

Onze collega David Breugem helpt ondernemingsraden de komende maanden bij het bestuderen van de begroting van hun organisatie. David Breugem is opgeleid als accountant en zeer bekend met de materie. In maximaal een dagdeel bestudeert hij de begroting of leert hij de betrokkenen in de ondernemingsraad hoe dat moet. De kosten zijn 600 tot 800 euro. Het resultaat: invloed op de begroting doordat je als ondernemingsraad precies weet waar je op door kan vragen. Mail David voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.