David Breugem start als nieuwe adviseur bij Haagse Beek

Het is ons zeer een genoegen dat David Breugem zijn ervaring voor Haagse Beek zal gaan inzetten. Met meer dan twintig jaar ervaring zal hij het team van Haagse Beek versterken op het gebied van bedrijfsvoering.

David Breugem start als nieuwe adviseur bij Haagse Beek
Nieuws
|

David Breugem legt vanuit zijn achtergrond als registeraccountant en als HR-strateeg bij Deloitte het accent op het geven van inzicht in effecten van financieel beleid en strategische personeelsplanning. David houdt van het oplossen van complexe financiële en formatieve vraagstukken, het daartoe achterhalen van onderliggende verbanden en het helpen van de opdrachtgever om grip te krijgen. Hij zal inzetbaar zijn voor organisatie- en besturingsvraagstukken voor bestuurders, onder meer voor onderzoek naar inrichtingsvraagstukken. Ook zal hij inzetbaar zijn voor ondernemingsraden. Klik hier om verder te lezen.

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.