De AS draait door 2019: ontmoeting en inspiratie

Op donderdag 3 oktober vond onze jaarlijkse middag voor ambtelijk secretarissen plaats, op een prachtige locatie in hartje Utrecht. De middag stond in het teken van inspiratie voor een nieuw seizoen AS-werk en ontmoeting tussen collega-ambtelijk secretarissen.

De AS draait door 2019: ontmoeting en inspiratie
Nieuws
|

Dit jaar hadden de ambtelijk secretarissen de keuze uit drie workshops. Menno Spaan ging in op de veranderende veranderkunde en hoe de ambtelijke secretarissen verandering tot stand kunnen brengen in hun eigen organisatie, op een andere manier dan zij misschien gewend zijn. Huub Brinkhof nam de deelnemers mee in de wereld van de conflicthantering: hoe zet je een conflict (binnen je OR of tussen OR en bestuurder) om naar een mogelijkheid om als organisatie te groeien? Elyse Rentier dacht met de ambtelijk secretarissen na over hoe zij hun eigen kwaliteiten nog meer kunnen inzetten om een goede adviseur te zijn voor hun OR.

'Ik heb ervan genoten. Verrassende ontmoetingen en een leerzaam en interessant programma!'

- deelnemer De AS draait door 2019

Lees het verslag van deze middag voor de belangrijkste uitkomsten van de drie workshops.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten voor ambtelijk secretarissen, zoals de jaarlijkse De AS draait door? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief over medezeggenschap.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.