Haagse Beek verzorgt workshop 'Rijnlands schoffelen' op het 4e Praktijkfestival

Buitendiensten die werken volgens zelfsturing? Jazeker! In samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Woensdrecht verzorgt Haagse Beek de workshop 'Rijnlands schoffelen' tijdens het 4e Rijnland Praktijkfestival in Deventer.

Haagse Beek verzorgt workshop 'Rijnlands schoffelen' op het 4e Praktijkfestival
Nieuws
|

Tijdens de workshop 'Rijnlands schoffelen' laten we de gemeenten Bodegraven- Reeuwijk en Woensdrecht aan het woord om te horen hoe zij dit aanpakken. De workshop vindt plaats op donderdag 20 juni 2019 tijdens het 4e Rijnland Praktijkfestival in Deventer. Dit jaar op dezelfde dag en locatie als het Kennisfestival.

Op het Rijnland Praktijkfestival komen beroepsbeoefenaren c.q. vakmensen uit verschillende sectoren bij elkaar (zoals onderwijs, jeugdzorg, politie, zorg, sociaal domein, corporaties, bedrijfsleven en gemeenten). Op het Kennisfestival komen met name leidinggevenden en stafdiensten. Beiden versterken elkaar. In totaal trokken de beide festivals in 2018 ongeveer 3.000 bezoekers.

Rijnlands schoffelen

Buitendienstmedewerkers die zelf de machines inkopen, die samen het rooster maken en die onderling bepalen wat er die dag gaat gebeuren. Door medewerkers zelf de regie in handen te geven gaat het werk efficiënter, is er meer aandacht voor elkaar en neemt de tevredenheid toe. Maar is het realistisch om het werk op die manier te organiseren?

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk en Woensdrecht hebben hun medewerkers in grote mate de regie gegeven. Ga met hen in gesprek over de manier waarop zij dat doen en de resultaten die zij ermee bereiken. Bij hen staan niet de regels centraal, maar de resultaten.

Kom luisteren, meepraten en ideeën opdoen tijdens deze workshop! Meld je aan via het Rijnland Praktijkfestival.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.