Subsidie voor digitale innovatie

Innoveren begint met goede ideeën uit de praktijk, maar een belangrijke volgende stap is het uitwerken en uitproberen van die ideeën. Soms kan het helpen als je dan een extra subsidie hebt om dat mogelijk te maken. BZK biedt daarvoor een concrete mogelijkheid.

Subsidie voor digitale innovatie
Nieuws
|

Tags

|

Het ministerie van BZK biedt de mogelijkheid voor een subsidie voor digitalisering. Met deze subsidie voor digitaliseringstrajecten wordt budget aangeboden voor nieuwe intiatieven. Voor drie jaar heeft het ministerie een innovatiebudget vrijgemaakt van in totaal 18 miljoen euro. Dit geld is bestemd voor innovaties die digitalisering binnen de overheid een stap verder brengen. Organisaties kunnen van 7 januari t/m 9 februari 2020 een voorstel indienen.

Het is een mooie reden voor een aantal van onze opdrachtgevers om nieuwe initiatieven op te starten. Lijkt het u interessant om een voorstel in te dienen en/of hebt u hierbij ondersteuning nodig, neemt u dan contact op met Ritske van der Heide.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.