Terugblik webinars - week 10

Afgelopen week borduurden wij met onze webinars voort op het thema 'het nieuwe normaal'. Verschillende sprekers toonden ons hoe dat nieuwe normaal eruit zou kunnen zien.

Terugblik webinars - week 10
Nieuws
|

Tags

|

Eelke Wielinga en Bowine Wijffels spraken over de vitaliteit van het nieuwe normaal. In deze tijd staat veel op losse schroeven. Hoe hiermee om te gaan bespraken zij met de deelnemers van dit webinar.

We moeten duurzame elektriciteit gaan opwekken in Nederland. Maar hoe krijgen we die elektriciteit dan op de juiste plek? Prof. dr. Ad van Wijk deelde zijn inzichten en verwachtingen.

Dieter Möckelmann vertelde over de lessen die we in de coronapauze hebben geleerd voor het onderwijs. Niet alle leraren hebben vaardigheden van de 21e eeuw. Soms krijgen kinderen ‘rijles van een instructeur die geen auto kan rijden’. Meer hierover in dit webinar.

Martijn Aslander vertelt over digitale bewustzijn en digitale fitheid. Met zijn systeem van #metadateren van informatie vindt hij alles binnen drie seconden terug.

Enthousiast over onze webinars? Deel dit initiatief dan met je collega's en anderen uit jouw netwerk!

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.