Vacature hospitality genie Haagse Beek

Wij zijn op zoek naar een genie op het gebied van gastvrijheid, die daar zijn of haar baan van wil maken binnen ons bureau. Interesse? Laat het ons weten! Zie verder voor de volledige vacature.

Vacature hospitality genie Haagse Beek
Nieuws
|

Tags

|

Over ons
Wij zijn een team van acht adviseurs die publieke organisaties helpen te veranderen. We houden kantoor op een prachtlocatie aan het Plein in Den Haag. Het team is hecht en de organisatiestructuur plat. In een informele sfeer wordt knalhard gewerkt om publieke organisaties te steunen in hun veranderopgave. Daarbij kunnen we ook zelf ondersteuning gebruiken. Wij zoeken daarom een:

Hospitality genie (m/v)

Over jou
Je bent een initiatiefrijke en veelzijdige aanpakker die graag een steentje bijdraagt aan een mooiere maatschappij. Je bent ondernemend en enthousiast en komt goed tot je recht in een dynamische setting, waarbij je ook in hectische tijden het overzicht houdt en stabiel bent. Je bent sterk in plannen en organiseren en werkt zorgvuldig en efficiënt. Je bent hulpvaardig, flexibel en sociaal en hebt een opgeruimd karakter. Als je alles tot in de puntjes hebt geregeld en iedereen daar blij van wordt, ben jij in je element. Je bent representatief, hebt oog voor detail en kunt goed zelfstandig functioneren.

Onze vraag
We zoeken iemand die nieuwe gasten werft en klantconcepten bedenkt in het kader van onze zaalverhuur (drie vergaderruimtes) en evenementen die wij organiseren. Je bent voor de groepen de contactpersoon en de gastheer/vrouw op locatie. Verder ben je het gezicht en de stem van het bureau en de steun en toeverlaat van het adviseursteam. Ook wanneer alle adviseurs buiten de deur aan de slag zijn, loopt alles dankzij jou op rolletjes. Je beheert de agenda van de directeur, maakt contracten op, verzorgt de facturering en zaken voor de salarisadministratie van ons bureau en houdt de digitale dossiers bij. Je bent een genie als het gaat om gastvrijheid, in die zin dat je altijd overal aan denkt, of het nu gaat om evenementen die we organiseren, communicatie via onze website of die kleine dingen die zo belangrijk zijn als je voor ons een event opzet. Voor het verrichten van hand- en spandiensten voor de adviseurs of een facilitair klusje tussendoor draai je ondertussen je hand niet om.

Wat jij meeneemt
• Je hebt een relevante opleiding hospitality management gevolgd en/of je hebt een HBO werk- en denkniveau met minimaal een jaar relevante werkervaring.
• Je hebt een uitmuntende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift.
• Je kunt goed uit de voeten met Microsoft Word, Excel en Powerpoint.
• Je bent flexibel in je inzet en kan snel op kantoor zijn als dat nodig is.

Wat wij bieden
Herken je jezelf in het bovenstaande, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. We bieden een afwisselende baan voor vier of vijf dagen per week met een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring en met mogelijkheden voor ontwikkeling en scholing.

Je kunt solliciteren door je motivatiebrief en CV vóór 22 november te sturen naar: nieuwebaan@haagsebeek.nl

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht