Vacature organisatieadviseur Haagse Beek

Wil je ons helpen met onze missie om publieke organisaties mooier en beter te maken? Wij zijn op zoek naar een ervaren organisatieadviseur die ons team komt versterken.

Vacature organisatieadviseur Haagse Beek
Nieuws
|

Vacature organisatieadviseur

Ben je een ervaren organisatieadviseur die wil helpen om publieke organisaties mooier en beter te maken? Ben je resultaatgericht, praktisch, maar ook inhoudelijk sterk? Houd je van complexe opgaven in de frontlinie van veranderen? Heb je een academische opleiding en minimaal vijf jaar ervaring in het adviesvak? Dan nodigen we je graag uit om ons team te versterken.

Over ons

Wij zijn een klein bureau dat hoge kwaliteit levert en voorop loopt op het gebied van organisatieverandering bij publieke organisaties. We nemen verantwoordelijkheid voor resultaten en streven naar de best mogelijke kwaliteit. We doen dat vanuit een persoonlijke benadering en met oog voor de praktijk. Daarbij kiezen we voor een ontwikkelingsgerichte aanpak waarmee we het maximale uit de organisatie halen en onze opdrachtgevers écht helpen met het maken van een volgende stap. Innovatie speelt daarin een belangrijke rol.

Wat bieden wij?

Wij bieden een professionele en collegiale werksfeer waarin de adviseurs centraal staan en op een leuke en hechte manier samenwerken en mooie opdrachten doen. We bieden een marktconform salaris met bonusregeling.

Interesse?

Wij kijken naar jou als persoon omdat we iemand zoeken die bij ons past, maar juist ook complementair is vanuit jouw sterke punten. Wij vragen minimaal vijf jaar relevante werkervaring en een passende academische opleiding.

Je kunt je motivatie en CV voor de vacature organisatieadviseur uiterlijk maandag 27 januari sturen naar: nieuwebaan@haagsebeek.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Menno Spaan.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht