Vacature senior organisatieadviseur Haagse Beek

Wij zijn op zoek naar een senior organisatieadviseur. Wilt u ons helpen met onze missie om publieke organisaties mooier en beter te maken?

Vacature senior organisatieadviseur Haagse Beek
Nieuws
|

Ben je een senior organisatieadviseur die zich verbonden voelt met ons gedachtegoed en weet hoe het is om een externe rol in te vullen? Wij vragen minimaal vier jaar relevante werkervaring en een passende academische opleiding. Daarnaast kijken we naar jou als persoon, naar je vaardigheden en je motivatie.

Over ons

Wij zijn een klein bureau dat hoge kwaliteit levert. We nemen verantwoordelijkheid voor resultaten en streven naar de best mogelijke kwaliteit. We doen dat vanuit een persoonlijke benadering en met oog voor de praktijk. Daarbij kiezen we voor een ontwikkelingsgerichte benadering waarmee we het maximale uit de organisatie halen en onze opdrachtgevers écht helpen met het maken van een volgende stap. Innovatie speelt daarbij een belangrijke rol. Centraal staat de dynamiek binnen de overheid, met een enkele uitstap naar de profit-sector.

Wat bieden wij?

Wij bieden een professionele en collegiale werksfeer waarin de adviseurs centraal staan en op een leuke en hechte manier samenwerken en mooie opdrachten doen. We werken op een prachtige plek in Den Haag. We bieden een marktconform salaris met bonusregeling.

Interesse?

Je kunt je motivatie en CV uiterlijk maandag 1 juli sturen naar: nieuwebaan@haagsebeek.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Menno Spaan, 0611378399.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht