Vacature startend adviseur

Verantwoordelijkheid nemen voor resultaten en streven naar de best mogelijke kwaliteit vanuit een persoonlijke benadering? Dat is wat wij doen en waarvoor wij op zoek zijn naar een nieuwe startend adviseur. Lees verder voor de vacature.

Vacature startend adviseur
Nieuws
|

Haagse Beek is een adviesbureau dat met een frisse blik vernieuwing brengt bij publieke organisaties. Wij leggen daarin de lat hoog, werken in een leuke onderlinge sfeer, met nauwe samenspraak tussen de adviseurs, met scherpte in het adviesvak en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Ter versterking van ons team zoeken wij een startend adviseur.

Vacature startend adviseur met hart voor de publieke zaak

Ben je net afgestudeerd aan de universiteit of studeer je deze zomer af, ben je resultaatgericht, analytisch, heb je affiniteit met de publieke sector en oog voor mensen? Dan zou dit wel eens jouw startfunctie kunnen zijn. Je bent rechterhand van de directeur en ondersteunt hem bij de aansturing van het bureau. Je leert het adviesvak in praktijk uitoefenen, waarbij wij jou helpen om je persoonlijke adviesstijl te ontwikkelen.

We vragen wel iets van je. Met onze opdrachtgevers staan we aan de frontlinie van innovaties. We streven voortdurend naar het allerbeste. En dat doen we altijd in de spotlights.

Wat bieden wij?

Je werkt in een bureau waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat met adviseurs die goed zijn in hun vak en jou helpen om het vak te leren. We bieden een goed startsalaris met alle benefits die daarbij horen. De functie is voor 40 uur per week, 32 uur per week is ook bespreekbaar.

Hoe wij werken

Wij nemen verantwoordelijkheid voor resultaten en streven naar de best mogelijke kwaliteit. We doen dat vanuit een persoonlijke benadering en met oog voor de praktijk. Daarbij kiezen we voor een ontwikkelingsgerichte benadering waarbij we het maximale uit de organisatie halen en onze opdrachtgevers écht helpen met het maken van een volgende stap. Innovatie speelt daarbij een belangrijke rol. Centraal staat de dynamiek binnen publieke organisaties.

Interesse?

Stuur je motivatie in reactie op de vacature voor startend adviseur, jouw CV en recente cijferlijst naar ons toe voor vrijdag 21 juni om 12.00 uur. In de selectie kijken we naar je persoonlijkheid, je vaardigheden en motivatie. Een relevante afgeronde WO studie (of eventueel deze zomer nog af te ronden) is een voorwaarde. Wij denken daarbij bijvoorbeeld aan bestuurskunde, bedrijfskunde, organisatiepsychologie of organisatiewetenschappen. Een assessment en praktijkcasussen maken na de eerste ronde onderdeel uit van de procedure.

Ons mailadres: nieuwebaan@haagsebeek.nl.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Voor vragen: Menno Spaan, 06-11378399

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht