Van indammen naar laten stromen in de top 100

De afgelopen periode waren de casussen uit het boek 'Van indammen naar laten stromen' veel in het nieuws. In dit nieuwsbericht een korte update.

Van indammen naar laten stromen in de top 100
Nieuws
|

Tags

|

De afgelopen periode waren de casussen uit het boek Van indammen naar laten stromen veel in het nieuws. De gemeente Zuidhorn kreeg de eerste prijs bij de Computable Awards. De N211 van de Provincie Zuid-Holland was op EenVandaag. En over twee weken krijgt Ruimte voor de Rivier de prestigieuze Maaskantprijs.

Het is een prachtige waardering voor de mensen achter deze projecten die besloten om een stap naar voren te maken en 'het helemaal anders te doen'. En die waardering is er ook voor het boek. Er verschijnen mooie recensies en het boek is sinds enkele dagen doorgedrongen tot de top 100 van managementboek.nl

Wil je de succesvolle casussen lezen en leren hoe je innovatie op een heel praktische manier kunt vormgeven? Dan kun je het boek hier bestellen.

Voor meer informatie over hoe je tot innovatie komt in publieke organisaties, gaat u naar onze themapagina over innovatie.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.