Vooruitblik webinars voor frontwerkers en thuiszitters - week 11

Anders Verder. Dat is de naam van het boek dat komende week centraal staat in onze webinars. 24 auteurs schreven dit boek tijdens de coronacrisis. Over het belang van de liefde, over waarden centraal stellen, dromen en doen. Met schrijvers en sprekers, maar ook sociaal ondernemers die hun gedachten in praktijk vormgeven, waaronder Hans Stegeman van de Triodosbank.

Vooruitblik webinars voor frontwerkers en thuiszitters - week 11
Nieuws
|

Het is alweer week 11 van de webinars. Inmiddels staan 71 webinars online om terug te kijken. Stuk voor stuk zijn het pareltjes waar met veel tijd en energie het beste is gegeven door de sprekers.

Inmiddels ontstaat er wat lucht in de maatregelen. Tijd om voorzichtig vooruit te kijken. Het boek Anders Verder biedt hierin een prachtig perspectief, het verlangen om de toekomst anders in te richten, maar ook concrete stappen die aangeven hoe dit kan. Wij vinden het geweldig om het perspectief van deze auteurs te delen.

Naast hen staan ook vaste sprekers op het programma zoals Harold Janssen, Martijn Aslander en deel 2 in de nieuwe reeks van Jaap Peters. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze pagina met de webinars.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.