Vooruitblik webinars voor frontwerkers en thuiszitters - week 9

Het nieuwe normaal is het thema van de webinars die wij komende week organiseren in het kader van onze serie Webinars voor de frontwerkers en thuiszitters. Iedere werkdag live!

Vooruitblik webinars voor frontwerkers en thuiszitters - week 9
Nieuws
|

Benieuwd welke sprekers je komende week kunt verwachten?

Laurens Waling vertelt over het snel koppelen van taken en medewerkers via zijn platform Part-up. Wordt dit de nieuwe norm voor organiseren? (maandag 11 mei, 14:00-15:00)

Eelke Wielinga en Bowine Wijffels bieden tijdens hun webinar richting aan het nieuwe normaal. Leer van de natuurlijke processen van opbouw en afbraak. (dinsdag 12 mei, 10:00-11:00)

Menno Spaan bespreekt de onderliggende krachten en mechanismen van innoverende publieke organisaties, juist in tijden van crisis en daarna. Maar ook wat jij daar aan kan bijdragen als je daarvoor werkt. (dinsdag 12 mei, 11:00-12:00)

Erwin van de Pol zal de vragen die de coronacrisis oproept bespreken en deze projecteren op de persoonlijke werkelijkheid (van een ieder). (dinsdag 12 mei, 13:00-14:00)

Kees Klomp gaat in op de Betekeniseconomie; een nieuw socio-economisch paradigma waarin we niet langer alleen kijken naar welvaart en economische groei, maar naar een balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden. (dinsdag 12 mei, 14:00-15:00)

Martijn Aslander vertelt over het belang van sociaal kapitaal en de aanwezigheid daarvan, zeker na een periode van crisis. (woensdag 13 mei, 10:00-11:00)

Allard Droste legt uit dat delen de basis is voor groeien. Denk niet in vaste structuren, maar kom in actie en handel zoals je het zelf zou willen. Je helpt hiermee niet alleen jezelf, maar ook anderen. (woensdag 13 mei, 11:00-12:00)

John Prins is horecaondernemer en vertelt wat de coronacrisis betekent voor zijn zaak en al zijn personeel. Ga niet wanhopen, zoek naar nieuwe mogelijkheden en blijf vitaal om door te kunnen blijven gaan. Inmiddels wordt zijn zaak klaargestoomd voor de 1,5 meter samenleving. (donderdag 14 mei, 11:00-11:45)

Huub Brinkhof geeft concrete handvatten aan leidinggevenden die door de coronamaatregelen ineens leiding moeten geven aan thuiswerkers. (donderdag 14 mei, 13:00-14:00)

Hans Janssen gaat in op de veranderingen binnen de gezondheidszorg welke door de coronacrisis zijn geinitieerd, dan wel opgelegd. Hoe ziet de gezondheidszorg in de toekomst eruit. (donderdag 14 mei, 14:00-14:45)

Olav Welling vertelt over de impact en consequenties van de coronacrisis voor de rechtspraak door in korte tijd te moeten overschakelen naar thuiswerken. Als lid van het crisismanagementteam deelt hij zijn ervaringen en reflecties. (donderdag 14 mei, 16:00-17:00)

Jaap Peters neemt ons mee in het Rijnland model. Wat betekent het? Waar staat het voor? Het is in ieder geval niet een middenweg tussen uitersten. (vrijdag 15 mei, 10:00-11:00)

Harold Janssen zal de mate van onze 'breinbeving', veroorzaakt door de coronacrisis, live onderzoeken en de bevindingen ineractief bespreken wat dit betekent voor samen anders organiseren. (vrijdag 15 mei, 11:00-12:00)

Tim Reeskens deelt zijn gedachten over het behoedzaam opheffen van de intelligente lockdown in Nederland. Staan we er goed voor? Hebben wij vertrouwen in de 1,5 meter maatschappij? (vrijdag 15 mei, 13:00-14:00)

Afsluitend op de vrijdag bespreken we in het webinar-café samen met de sprekers de hoogtepunten van afgelopen week en de lessen die we daaruit kunnen trekken aangaande het nieuwe normaal. Tevens werpen wij een blik naar voren. (vrijdag 15 mei, 14:15-15:00)

Hier kunt u de webinars bekijken

Kun je een webinar niet live bekijken? De webinars zijn via de link van het webinar nog enkele dagen te bekijken. Speciaal voor de frontwerkers en anderen die overdag verhinderd zijn!

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.