Webinar besluiten nemen als zelfsturend team

Ieder team moet weleens een gezamenlijk besluit nemen, over grote of kleinere zaken. Maar hoe doe je dat wanneer er geen leidinggevende is om moeilijke knopen door te hakken? En hoe voorkom je dat degene met de grootste mond het beste gehoord wordt?

Webinar besluiten nemen als zelfsturend team
Nieuws
|

Tags

|

Iedere werkdag zenden we webinars uit voor de frontwerkers en thuiszitters in deze coronacrisis. Met gastsprekers en publieke professionals die inspiratie, kennis en reflectie delen. Als onderdeel van hun webinarreeks over zelfsturing gingen Huub Brinkhof en Elyse Rentier, adviseurs bij Haagse Beek, in hun webinar in op besluitvorming in zelfsturende teams. Aan de hand van het principe van 'deep democracy' legden ze uit hoe je als zelfsturend team voorkomt dat je in een patstelling belandt of dat altijd dezelfde persoon het laatste woord heeft. Ook voor teams mét leidinggevenden die graag betere en meer gedragen besluiten willen nemen.

Nieuwsgierig? Bekijk dan nu het webinar Besluitvorming in zelfsturende teams terug. Doe dat bijvoorbeeld samen met je team en bespreek daarna hoe jullie dit in jullie eigen team zouden kunnen toepassen.

Benieuwd naar de andere webinars met topsprekers en publieke professionals die we uitzenden? Bekijk onze webinar-pagina voor het overzicht van alle (toekomstige) webinars.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.