Webinar besluitvorming in zelfsturende teams

In de vierde webinar in de reeks over zelfsturing gaan Huub Brinkhof en Elyse Rentier met deelnemers aan de slag met besluitvorming in zelfsturende teams.

Webinar besluitvorming in zelfsturende teams
Nieuws
|

Hoe neem je als team besluiten als er geen teamleider meer is om de knoop door te hakken? In deze interactieve webinar maak je kennis met 'deep democracy', een methode voor besluitvorming die ook goed te gebruiken is in zelfsturende teams. Onder leiding van Huub en Elyse ga je ook zelf met de methode aan de slag en ervaar je hoe dit in de praktijk werkt, zodat je dit ook kunt toepassen in je eigen (zelfsturende) team. Ook interessant voor teams mét leidinggevende die eens op een andere manier een overleg willen inrichten.

De webinar start op dinsdag 7 april om 13:00. De webinar duurt 1 uur en wordt live uitgezonden, dus wees er op tijd bij.

Iedere werkdag tussen 10:00-12:00 en 13:00-15:00 zenden wij via ons platform live webinars uit voor de frontwerkers en thuiszitters. Ga naar onze webinar-pagina voor een actueel overzicht van alle webinars. Op de hoogte blijven van de webinars? Geef je dan op voor onze webinar-nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.