Webinarreeks over publieke innovatie

Onderdeel van de webinars die we iedere week samen met gastsprekers verzorgen, is de webinarreeks over innovatie. Iedere week belicht Menno Spaan (Haagse Beek) een ander aspect van innovatie van publieke organisaties. Een aantal webinars uit deze serie is nu terug te kijken!

Webinarreeks over publieke innovatie
Nieuws
|

Tags

|

Werken aan een innovatievriendelijke biotoop. Hoe stuur je je organisatie door de verschillende fasen van de coronacrisis? Menno Spaan zoomt in op één van de elementen die daarvoor nodig zijn, namelijk het concreet werken aan een innovatievriendelijke biotoop.

Wat is de beste strategie voor innovatie? Innovatie laat zich niet sturen, maar komt ook niet toevallig tot stand. Er zijn verschillende strategieën om tot innovatie te komen. Welke zijn in de praktijk op welke momenten effectief?

Zonder publieke innovatie geen toekomst. Menno Spaan gaat in op het belang van innovatie voor publieke organisaties en hoe dit proces zou moeten worden ingericht.

Waarom publieke organisaties soms zo slecht zijn in de menselijke maat (en wat we eraan kunnen doen). De eigenheid van de overheid zorgt er paradoxaal genoeg voor dat we menselijke maat soms vergeten. Als we dat herkennen, kunnen we er iets aan doen. Dit vraagt vaak om een andere manier van kijken.

Deze webinars zijn de komende week nog te bekijken via de link van het webinar. Op de hoogte blijven van volgende webinars in deze serie over innovatie of webinars van andere sprekers en publieke professionals? Schrijf je dan in voor onze webinar-nieuwsbrief en ontvang iedere week het programma voor de week erna.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.