Webinars voor frontwerkers en thuiszitters

Buitengewone tijden vragen om buitengewone initiatieven. Daarom bieden wij iets buitengewoons aan: webinars voor de frontwerkers en de thuiszitters. Van topsprekers. Want ook zij zitten thuis. Iedere dag van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur, zolang de coronacrisis duurt.

Webinars voor frontwerkers en thuiszitters
Nieuws
|

Tags

|

In quarantaine? Met de kinderen op de bank? Geen werk omdat het eventjes is stilgevallen? Of juist een uurtje bijkomen in de frontlinie? Een momentje van bezinning, reflectie, inspiratie en aandacht voor elkaar tijdens de coronacrisis. Deze webinars organiseren we vanaf woensdag 18 maart iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur, totdat we weer normaal naar ons werk gaan.

De webinars zijn live en worden niet opgenomen. Log daarom op tijd in zodat je de hele webinar kunt meemaken. Om de webinars te volgen ga je naar haagsebeek.nl/webinar. Daar vind je ook meer informatie over de programmering en de sprekers.

Volgende week bieden we onder meer de volgende webinars aan. Op maandag starten we met Huub Brinkhof (adviseur en trainer bij Haagse Beek) over besluitvorming in tijden van crisis. Jan van Ginkel (provincie Zuid-Holland) gaat op dinsdag in gesprek over de digitale transformatie. Donderdag vertelt psycholoog Saska Rodenburg over de mogelijkheden (en grenzen) van online communicatie en gaat Henk Jan Kamsteeg in op dienend leiderschap. Op vrijdag sluit Henk Jan Kamsteeg de week af met zijn webinar over hoe we op een effectieve manier een positieve invloed kunnen hebben in onze samenleving.

Benieuwd naar de uitkomsten van de webinars van afgelopen week? Deze worden begin volgende week online geplaatst. Kun je niet wachten, mail ons dan voor een presentatie van de resultaten.

De webinars zijn vrij toegankelijk, maar donaties worden op prijs gesteld. 10% van wat wij ontvangen, doneren we aan de frontwerkers.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.