Workshop 'Van indammen naar laten stromen' op Boek & Festival

Op dinsdag 11 juni kiest de Ooa-boekenjury tijdens het Boek & Festival het Boek van het Jaar 2019. Menno Spaan is één van de genomineerden en verzorgt een workshop over zijn boek 'Van indammen naar laten stromen'.

Workshop 'Van indammen naar laten stromen' op Boek & Festival
Nieuws
|

Tags

|

Het Boek & Festival wordt georganiseerd door de Orde van organisatiedeskundigen en -adviseurs (Ooa). Ieder jaar reikt de Ooa tijdens dit festival een prijs uit voor het beste boek van het voorgaande jaar. 'Van indammen naar laten stromen: concreet werken aan de innovatie van publieke organisaties' van Menno Spaan is dit jaar één van de kanshebbers voor de titel Boek van het Jaar 2019.

Tijdens het Boek & Festival op dinsdag 11 juni zal Menno Spaan een workshop verzorgen over zijn boek 'Van indammen naar laten stromen'. Hij zal ingaan op hoe je als adviseur in publieke organisaties, waar regelgeving, rechtmatigheid en rechtszekerheid centraal staan, toch innovatie tot stand kunt brengen. Ruimte creëren voor innovatie vraagt ook dat je op een gestructureerde en systematische manier te werk gaat en overzicht houdt over het innovatieproces. Hoe kun je dit proces vanuit je veranderdeskundigheid begeleiden en wat is het model dat je hiervoor hanteert?

Via het Ooa kun je je nu aanmelden voor het Boek & Festival.

Op onze website leest u meer over hoe innovatie tot stand komt in publieke organisaties.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.