Zelftest: Hoe betrokken ben jij?

Werkbetrokkenheid bepaalt in grote mate hoeveel plezier je in je werk ervaart. Doe nu onze zelftest en kom erachter hoe betrokken jij bent bij je werk en bij de organisatie waar je werkzaam bent.

Zelftest: Hoe betrokken ben jij?
Nieuws
|

Het invullen van de zelftest Werkbetrokkenheid duurt enkele minuten. Je ontvangt direct je antwoorden, die je kunt vergelijken met anderen die deze test hebben ingevuld.

Je kunt de zelftest invullen voor jezelf, maar je kunt de vragen ook gebruiken om met je collega's in gesprek te gaan over hoe betrokken zij zich bij hun werk en bij de organisatie voelen. Voor een organisatie is de werkbetrokkenheid van medewerkers een belangrijke succesfactor. Een manier om de betrokkenheid van medewerkers te verhogen is door teams meer verantwoordelijkheid en autonomie te geven, bijvoorbeeld in de vorm van zelfsturende teams.

Op onze themapagina over zelfsturende teams lees je meer over hoe je de betrokkenheid binnen je organisatie kunt vergroten.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.