Zelftest: Hoe effectief is jouw OR of PVT?

Een effectieve ondernemingsraad of PVT heeft duidelijke inhoudelijke doelstellingen, een constructieve relatie met de bestuurder, prettige onderlinge samenwerking binnen het team en een goed georganiseerd proces. Met onze zelftest meet je nu in 5 minuten hoe jouw OR of PVT ervoor staat.

Zelftest: Hoe effectief is jouw OR of PVT?
Nieuws
|

Het invullen van de zelftest Effectieve medezeggenschap helpt je om inzicht te krijgen in de punten waar jullie als OR of PVT al goed in zijn én de zaken waarin jullie je verder zouden kunnen ontwikkelen. Dit geeft concrete aanknopingspunten om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Na het invullen van de zelftest ontvang je direct je antwoorden. Deze kun je vergelijken met andere medezeggenschapsleden die de test hebben ingevuld. Wanneer je dit wilt, ontvang je binnen twee werkdagen een offerte met een passend programma voor een training van jouw OR of PVT. Op basis hiervan gaan we graag met elkaar in gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod voor ondernemingsraden? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief over medezeggenschap. Op onze pagina over OR-training lees je meer over wat wij aanbieden voor medezeggenschapsorganen.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.