Zelftest Leren van de crisis

In een crisistijd zoals deze moet een organisatie aanpassingen doen. Om inzicht te krijgen in hoe goed die overgang naar de crisismodus verliep, is het nuttig om daarop te reflecteren. Wat kan uw organisatie leren van deze crisis?

Zelftest Leren van de crisis
Nieuws
|

Met onze zelftest Leren van de crisis scoort u uw organisatie op vijf aspecten van goed leiderschap in crisistijd, namelijk persoonlijke aandacht, een gedeeld toekomstperspectief, evenwicht in sourcing, vertrouwde besluitvormers en een gezamenlijke missie. De uitkomsten geven concrete aanknopingspunten om binnen de organisatie het gesprek over aan te gaan. Waarin waren we succesvol en wat is er nog (meer) nodig?

Het invullen van de test duurt 5-10 minuten. U ontvangt meteen uw eigen scores, afgezet tegen het gemiddelde van andere organisaties die deze test hebben ingevuld.

Meer lezen over leiderschap binnen (publieke) organisaties? Bekijk onze themapagina over verandermanagement of geef u op voor onze nieuwsbrief over organisatieontwikkeling.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.